Seks skandal trese Englesku: Vertonghen spavao sa suprugom svog saigrača

Razlog za loše igre

Seks skandal trese Englesku: Vertonghen spavao sa suprugom svog saigrača

M. Šljivak

Tottenham ove sezone igra zaista očajno, a sinoć su protiv Bayerna odigrali jednu od najlošijih predstava u posljednjih desetak godina.

Primili su Spursi čak sedam komada od Bavaraca (2:7), a u Engelskoj se špekuliše da odnosi unutar tima nisu baš najbolji.

Pojedini mediji su čak objavili da je nastavo veliki razdor među igračima, a posebno su zaoštreni odnosi između Jana Vertonghena i Christiana Eriksena.

Navodno, Belgijanac je spavao sa ženom Christiana Eriksena Sabrinom, a ova priča se pored određenih engleskih medija prošilira i po društvenim mrežama.

Međutim, zvanične potvrde o ovom još uvijek nema, ali tek sada su na snazi riječi bivšeg igrača Kierana Trippiera koji je prije odlaska u Atletico rekao:

"U ekipi se odvija prava drama, ali ne želim pričati o tome".

Gdje ima dima i vatre, a ovakav skandal bi sigurno itekako potresao apsolutno sve.

View this post on Instagram

Roadtrip pitstop- Beach! ☀️🇮🇹🚘

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8) on

Top Komentari

Pala
Engleski wanda-icardi-lopez pozelila zena iskusnijeg u krevetu ipak je ovom 32 godine a ne 27 ko njenom muzu.
2 1
svasta
Hajde nek se krpi ko hoce
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.