Seksi Caroline Wozniacki u intimnom rublju

Seksi Caroline Wozniacki u intimnom rublju

Adnan Beganović

Nekada najbolja svjetska teniserka Caroline Wozniacki, u posljednje vrijeme i ne pruža sjajne igre, no zato plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Pored toga što zarađuje igrajući tenis seksi Dankinja svoj bankovni saldo odlučila je podebljati kreirajući liniju intimnog rublja.

Zajedno sa modnom kućom JBS Caroline je kreirala liniju intimnog rublja koju je nazvala "Ovo sam ja", a očekuje se da na istoj zaradi pozamašnu svotu novca.

Kako bi istu što bolje izreklamirala senzualna Dankinja se odlučila slikati u vlastitim kreacijama, a kako izgleda Caroline u intimnom rublju "Ovo sam ja", pogledajte u video prilogu i fotogaleriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.