Seksi sprinterka izvajanim tijelom i dalje "žari i pali" Bugarskom

Ivet Lalov-Collio "raspaljuje" maštu izazovnim fotografijama

Seksi sprinterka izvajanim tijelom i dalje "žari i pali" Bugarskom

O. Lekić

Bugarska sprinterka Ivet Lalov-Collio već godinama važi za jednu od najseksipilnijih sportistkinja u Evropi, a iako će uskoro napuniti 34 godine ništa se nije promijenilo.

Ivet se nerijetko nađe na "rang listama" najseksipilnijih sportistkinja, pa ju je tako i Talk Sport 2013. uvrstio među najizazovnije djevojke na sportskim borilištima širom svijeta.

Posebnu pažnju privlači u rodnoj Bugarskoj, u velikoj mjeri zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, a jedan tamošnji portal ju je prije nekoliko dana proglasio najseksipilnijom bugarskom sportašicom.

Ivet Lalova se može pohvaliti sjajnom figurom, a svoj izgled je "začinila" sa nekoliko tetovaža na "odabranim" mjestima. Ona nerijetko krasi stranice bugarskih časopisa koji obožavaju njene fotografije, ali je Ivet prije svega vrhunska atletičarka.

Njena specijalnost su sprinterske discipline (100 i 200 metara), a najveći uspjeh u karijeri joj je bilo zlato na 100 metara na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju 2012. godine. Na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu prije dvije godine osvojila je srebro na 100 i 200 metara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi