Seksipilna Aida: Nisam imala seksualne odnose s Oezilom

Stigao demant od atraktivne Venecuelanke

Seksipilna Aida: Nisam imala seksualne odnose s Oezilom

Adnan Beganović

Nekadašnja Miss Venecuele, atraktivna Aida Yespica demantovala je da je imala seksualne odnose sa nekadašnjim igračem Reala Mesutom Oezilom.

Prije par dana predsjednik Reala Florentino Perez je izjavio da je prodao Oezila Arsenalu jer je njemački reprezentativac bio iscrpljen seksom sa atraktivnom Aidom.

Međutim, ubrzo je stigao demant od seksipilne Venecuelanke koja je izjavila:

"Poznajem Mesuta, upoznali smo se prije dvije godine u jednom noćnom klubu u Madridu, no ja nemam ništa s njegovim odlaskom iz Reala. Zapravo, nikada nismo imali seksualni odnos. Istina je da smo razmijenili brojeve i da smo izašli na večeru, te da se nismo skrivali od paparazza. Nikada nismo bili više od prijatelja, a u vezi nismo bili jer je Mesut mlađi i niži od mene. Uvjerena sam da će i on demantovati da smo imali seksualne odnose jer bi to bilo džentlmenski."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti