Seksipilna Beba novo tajno oružje čelnika Vojvodine

Zasjenila trenera na predstavljanju

Seksipilna Beba novo tajno oružje čelnika Vojvodine

O. Lekić

Fudbalski klub Vojvodina je nedavno za novog šefa struke imenovao nekadašnjeg fudbalera Veleža, Draganu Okuku.

Loši rezultati na otvaranju sezone primorali su čelnike Voše na promjenu na trenerskoj klupi, no osim toga u novosadskom klubu pojačali su i PR tim.

Naime, na predstavljanu Okuke press konferenciju je vodila seksipilna Beba Kružević koja je jako aktivna i na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratilaca.

Tako je nekadašnji fudbaler Veleža pao u drugi plan na vlastitom predstavljenju, a čini se da su čelnici Vojvodine uspjeli u svom naumu s obzirom da se u Srbiji više piše o seksipilnoj Bebi nego li o lošoj igri novosadskih Lala.

Top Komentari

Novak Profilćić
kažu tko da gol, dobije bebu.
15 1
hanson
Pvc,uvoz njemacka
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi