Selektor Senegala na Mundijalu zaludio Ruskinje

Dospio u centar pažnje

Selektor Senegala na Mundijalu zaludio Ruskinje

Selektor senegalske fudbalske reprezentacije Aliou Cisse skrenuo je veliku pažnju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Senegalci su pod Cisseovim vodstvom odlično otvorili turnir u Rusiji pobijedivši na startu Poljsku, međutim velika pobjeda afričke selekcije je pala u drugi plan s obzirom na to da je selektor izgledom očarao Ruskinje i našao se u fokusu tamošnjih medija.

Tako na konferenciji pred duel sa Japanom nikoga nije interesovalo šta Cisse očekuje od utakmice, već su svi imali pitanja vezana za to što su ga Ruskinje koje prate Mundijal označile kao seks simbola.

"Ne znam, to morate pitati dame", odgovorio je kroz smijeh 42-godišnjiCisse, kada su ga pitali da li je svjestan kakav je epitet dobio, pa potom skromno dodao:

"Mislim da nisam seks simbol uopšte. Postoje milioni i milioni Alioua Cissea u Senegalu i svijetu. Lijepo je biti voljen."

Cisse je i ranije skrenuo pažnju javnosti kada je euforično izjavio da će Senegal osvojiti Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi