Serena ljetuje na jugu Francuske, a fotografija njene bujne zadnjice hit na Twitteru

U odličnoj formi

Serena ljetuje na jugu Francuske, a fotografija njene bujne zadnjice hit na Twitteru

E. Čaušević

Američka teniserka Serena Willams nije se proslavila ove sezone nastupom na Roland Garrosu.

Jedna od najboljih teniserki svih vremena od takmičenja u Parizu oprostila se u osmini finala, a od nje je bolja bila Elena Rybakina.

Nakon što je završila svoj nastup na Roland Garrosu ova 39-godišnja teniserka odlučila je da uzme nekoliko dana odmora kako bi napunila baterije za nastavak sezone.

Serena trenutno odmara na jugu Francuske sa svojim suprugom Alexisom Ohanianom i nije trebalo dugo vremena da se ona nađe u centru pažnje javnosti.

Naime, fotografi su uspjeli da "lociraju" gdje ljetuje Amerikanka i objavili su nekoliko fotografija. Naravno, u centru pažnje našla se Serenina bujna pozadina, a ova fotografija postala je hit na društvrenim mrežama.

Opis nije dostupan.

Na ljetovanju sa Serenom i Alexisom je i njihova trogodišnja kćerkica Olympia, a u Francuskoj bi se trebali zadržati još nekoliko dana nakon čega će se Serena početi pripremati za Wimbledon.

Međutim, kako je Serenin izgled oduševio javnost tako je i izgled njenog muža razočarao. Jasno je da se Alexis malo "zapustio", te da ne izgleda kao prethodnih godina.

Opis nije dostupan.

On je Serenu uspio da osvoji prije nekoliko godina, a upoznali su se 2015. godine u jednom hotelu u Rimu.

Tada se suvlasnik Reddita pojavio na doručku na kojem je bila i Serena, te je to bila ljubav na prvi pogled. Godinu dana kasnije odlučio ju je zaprositi, a vjenčali su se krajem 2017. godine.

Top Komentari

Nizace
E moj causevicu, ako ti je ovo dupe, onda ti guza nisi vidio odavno. Ovo je sve samo ne dupe.
6 6
kukuruz
Ova Serena izgleda ko pećinski čovjek
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti