Serena Willams se skinula i poslala poruku ženama širom svijeta

Sjajan gest američke teniserke

Serena Willams se skinula i poslala poruku ženama širom svijeta

Endin Čaušević

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Williams na svom Twitter profilu objavila je fotografiju koja je izazvala dosta pažnje u javnosti.

Serena je odlučila da bude dio dio kampanje u borbi protiv raka dojke, te pozove žene širom svijeta da se više brinu za svoje zdravlje, te da redovno idu na preglede. Američke teniserka se čak skinula, te uz pjesmu "I Touch Myself" odlučila da bude dio kampanje.

"Da, ovo me vadi iz moje zone u kojoj se osjećam najljepše, ali željala sam biti dio ove kampanje jer ovaj problem je dio svih žena širom svijeta. Ukoliko odmah reagujete možete spasiti mnogo života. Samo želim pomoći ženama da misle na to i podsjetiti ih da idu na redovne preglede", poručila je Serena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi