“Serena Williams bi se trebala kandidovati za predsjednicu Amerike”

John McEnroe:

“Serena Williams bi se trebala kandidovati za predsjednicu Amerike”

M. Skaka

John McEnroe je uvijek bio brz na jeziku. Nije bilo glasnijeg igrača od njega, a ni sada kada radi kao komentator nema mu ravnog.

U intervjuu koji je dao za BBC John McEnroe, čovjek koji je osvojio sedan Grand Slam titula, tvrdi da bi se Serena Williams trebala kandidovati za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država, a da bi on trebao biti podpredsjenik.

“Mislio sam da će na mjesto predsjednika doći žena prije nego crnac.”, kazao je 56-godišnji McEnroe. “Mislim da Amerikance nervira činjenica da su očekivali mnogo veće promjene sa dolaskom Obame. Zato bi crna Amerikanka možda bila pravo rješenje - moramo nagovoriti Serenu da se kandiduje.”, dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.