Serena Williams na dodjelu nagrada došla u donjem vešu

Uzvratila kritičarima...

Serena Williams na dodjelu nagrada došla u donjem vešu

O. Lekić

Popularna američka teniserka Serena Williams proglašena je za sportistkinju godine po magazinu "Sport Illustrated", a samim tim je dobila i žurku u svoju čast. 

Serena je u posljednje vrijeme izložena čestim kritikama na račun golišavih fotografija, međutim da joj to ne predstavlja problem najbolje potvrđuje njena nova haljina koja više otkriva nego sakriva. 

Američki mediji navode da haljina u kojoj se Serena pojavila izgleda kao donji veš, ali uprkos svemu to nije umanjilo njen seksipil. Štaviše, sve oči su bile zakovane za nju tokom cijele večeri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.