Serenina stražnjica zapalila internet

Obradovala obožavatelje

Serenina stražnjica zapalila internet

Adnan Beganović

Serena Williams je jedan od najboljih teniserki svih vremena, a nakon što je osvojila Wimbledon sjajan Amerikanka se odlučila malo odmoriti.

Serena ne bi bila Serena kada na svoje obožavatelje ne bi obradovala i s nekoliko fotografija s odmora.

No, ovaj put je prevazišla i samu sebe. Naime, objavila je fotografiju na kojoj je njena guza u prvom planu, a zbog hrabrosti je dobila mnogo pohvala od svojih obožavatelja.

Iako mnogi Sereni prigovaraju da nije ženstvena, ona se ne stidi svojih oblina i često ih ističe.

"Kada sam bila mlada željela sam biti građena poput atletičarke, a ne ženstveno. Ljudi su mi često govorili da me vole zbog toga kako izgledam, pa sam naučila biti ponosna na svoje velike obline i grudi", nedavno je istakla Serena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije