Sergej Trifunović zapjevao: Predaj se štrumfe

Pjesmu posvetio prijatelju

Sergej Trifunović zapjevao: Predaj se štrumfe

Poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović protekle subote boravio je na Olimpijskom stadionu u Berlinu, gdje je u društvu direktora FK Sarajevo Dine Selimovića posmatrao finalni meč Lige prvaka između Barcelone i Juventusa.

Tom prilikom nastao je i jedan šaljivi video klip, na kojem je Trifunović zapjevao navijačku pjesmu koja je postala svojevrsni šampionski hit među navijačima, ali i članovima FK Sarajevo.

Trifunović, koji inače gaji velike simpatije prema glavnom gradu naše države, je na početku video klipa pozdravio svog prijatelja koji je navijač Željezničara, a onda mu i zapjevao. Iako glumac i nije baš najbolje interpretirao preradu poznate pjesme Indexa, poruka je bila sasvim jasna.

Sergej Trifunović provocira male plave.

EKSKLUZIVNO: Poznati glumac Sergej Trifunović iz Berlina provocira male plave!Samo naprijed mali plavi nema titule! :)

Posted by On voli Saraj'vo pravi je hordaš,Husref Musemić jedan je od nas on Wednesday, 10 June 2015

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti