Sestra trenera Reala je poznatija od njega, ali zbog tragedije
Njen život se potpuno promijenio nakon što je njen dečko izgubio život tokom žestokog seksa (Foto: Instagram)

Liz se nerado sjeća 2010. godine

Sestra trenera Reala je poznatija od njega, ali zbog tragedije

O. Lekić

Santiago Solari preuzeo je privremeno vođenje madridskog Reala.

Tako će Solari imati šansu da pokaže šta zna u voljenom klobu, ali dok nije sjeo na užarenu stolicu, Santiago je bio u sjeni mlađe sestre Liz (35).

Ova 35-godišnja glumica velika je zvijezda u Argentini, a u centar pažnje je došla 2010. godine kada je njen dečko Leonardo Verhagen umro u njenim rukama nakon seksa.

"Otvorili smo bocu vina, slušali muziku i zatim smo vodili ljubav. Nakon što smo završili, osjećao se loše i odjednom je pao na pod. Užasno je bilo gledati kako mi umire na rukama", rekla je Liz.

Ipak, na kraju je sve prebolila i nedavno je uplovila u bračne vode.

Top Komentari

bebi
ma gdje nadete ove ispodprosjecne trebe boze sacuvaj ... pa po bh gradovima naci cete 50 ljepsih i “drustvene mreze” poznatih ako treba samo popuniti prostor u ovoj rubrici cc
14 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi