Shakira konačno progovorila: "Nije još gotovo..."
Foto: Instagram

Prvi put nakon raskida

Shakira konačno progovorila: "Nije još gotovo..."

E. Ganibegović

Shakira i Gerard Pique ovog ljeta su se rastali nakon 12 godina veze koja je za plod dala dvoje djece, Milana i Sashu.

Dok je još bio u vezi s kolumbijskom pjevačicom, Pique je započeo vezu s Clarom Chia Marti, 23-godišnjom studenticom iz Barcelone. Nakon saznanja o nevjeri braniča Barcelone, počeo je pravi skandal.

Nakon dugog razdoblja u kojem nije željela govoriti o ovoj delikatnoj temi, Shakira je nakon prekida s Gerardom Piqueom prekinula šutnju.

Pjevačica je progovorila kako je razdvojenost od zvijezde Barcelone utjecala na nju, ali i na njenu djecu. Shakira je priznala da od prekida s Gerardom Piqueom živi najmračnije razdoblje svog života.

"Prvi put govorim o ovoj situaciji. Šutila sam i pokušavala procesuirati sve što se događalo. Teško je o tome razgovarati, pogotovo zato što još uvijek nije gotovo i ja sam u središtu pozornosti i zato što naš prekid nije normalan prekid.

Nije teško samo meni, nego i mojoj djeci, nevjerovatno teško. Pokušala sam sakriti ovu situaciju od svoje djece. Pokušala sam ih zaštititi jer mi je to prioritet u životu, ali onda u školi čujem stvari od njihovih prijatelja ili vidim loše vijesti na internetu i to ih pogađa.

Ponekad se osjećam kao da je sve to samo ružan san i da ću se kad tad probuditi, ali ne, stvarno je. Kao što sam rekala, ovo je vjerovatno najmračnije razdoblje mog života.

Bez obzira na to kako su se stvari odvijale i kako se Gerard i ja osjećamo kao bivši partneri, on je otac moje djece. Dugujemo ovim divnim dečkima i vjerujem da ćemo smisliti šta je najbolje za njihovu budućnost", rekla je Shakira, prenosi Mundo Deportivo.

Umjetnica je nastavila i govorila o žrtvama koje je podnijela u vezi s Gerardom Piqueom. Shakira je priznala da je svoju karijeru morala staviti u drugi plan kako bi bila s fudbalerom u Barceloni.

"Gerard je fudbaler i želi igrati fudbal i osvajati trofeje. Morala sam biti s njim. Jedno od nas moralo se žrtvovati. Jedan od nas se morao potruditi, a ja sam bila ta. Stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došla u Španiju podržati ga da nastavi fudbalsku karijeru i osvaja trofeje. Bio je to dokaz ljubavi", rekla je pjevačica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi