Shakira se uzbudila više i od Piquea tokom izazova, zvijezda Barce izaziva Đokovića

Challenge u karantinu

Shakira se uzbudila više i od Piquea tokom izazova, zvijezda Barce izaziva Đokovića

E. Škorić

Vrijeme u karantinu sportisti provode tako što prihvataju razne izazove, pa je jedan takav prihvatio i stoper Barcelone Gerard Pique.

Zvijezda Barcelone je ovaj put prihvatila izazov od strane ruskog tenisera Andreja Rubljeva, pa je pimplao rolnu papira s reketom.

Na kraju je uz dosta poteškoća i podršku Shakire, čiji glas se čuo u pozadini, obavio challenge i onda izazvao Carlesa Puyola, Cesca Fabregasa, Marca Marqueza i Novaka Đokovića.

Naravno, sada očekujemo da oni prihvate izazove i nastave dalje, a djeluje da bi Novak najlakše trebao da savlada prepreku koju će imati pred sobom.

Top Komentari

k.i.a.19
Dosadna ****a katalonska ne shvataju ozbiljnost situacije u svijetu
0 4
Benjamingst
Dosadni su vise
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi