Sharapova ne zna šta će od dosade - objavila broj telefona: Pošaljite mi poruku...

Ruskinja u samoizolaciji

Sharapova ne zna šta će od dosade - objavila broj telefona: Pošaljite mi poruku...

Maria Sharapova je krajem februara objavila da završava svoju tenisku karijeru. Slavna Ruskinja se danas nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, u samoizolaciji je i očigledno joj je jako dosadno.

Naime, Sharapova je na društvenim mrežama javno objavila svoj broj telefona i poručila svim svojim pratiocima "da joj pošalju poruku, kažu joj kako su i pitaju je nešto". Ili jednostavno da je pozdrave ili preporuče neki dobar recept.

Ipak, Sharapova ističe da se na ovaj potez nije odlučila samo kako bi "ubila vrijeme", već da je na ideju došla nakon što je prošle sedmice učestvovala u konferencijskom pozivu sa 150 obožavetelja. Bio je to marketinški potez smišljen od strane njenih sponzora.

"Upravo sam dobila 310", rekla je u jednom momentu Sharapova aludirajući na američki pozivni broj. To vjerovatno ipak znači da broj koji je objavila nije onaj koji koristi isključivo u privatne svrhe.

Coronavirus, Sharapova publishes its number on social media:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi