Iskočio iz auta da se tuče i zažalio - Ispred njega se pojavio poznat lik od dva metra i 130 kg
Shaun Ellis je zbog svoje konstitucije nosio nadimak Big Katt i izazivao je strahopoštovanje gdje god da se pojavio

Shaun Ellis nokautirao rivala

Iskočio iz auta da se tuče i zažalio - Ispred njega se pojavio poznat lik od dva metra i 130 kg

Midhat Šljivak

Veliku grešku napravio je momak na ulici kada je zaustavio automobil kako bi se na ulici obračunao s čovjekom iz drugog auta za kojeg se ispostavilo da je nekadašnja NFL zvijezda Shaun Ellis - Big Katt.

Poznati igrač američkog fudbala Shaun Ellis (45) izazvan je na tuču nakon jednog saobraćajnog sukoba i bio je prinuđen da reaguje i da nokautira bahatog momka.

Dečko je odlučio izazvati Ellisa na borbu nakon saobraćajnog sukoba. Iako već ima 45 godina popularni Big Katt je prihvatio obračun i brutalno je nokautirao protivnika.

Sve je trajalo nekoliko sekundi. Prvi pravi udarac završio je nesretnika koji je ostao ležati na ulici nemoćan da bilo šta učini protiv ogromnog momka koji je stajao iznad njega.

Big Katt je visok 196 centimetara i težak je više od 130 kilograma. Ne usudi se baš svako krenuti na njega, a ovaj dečko je to saznao na teži način.

Oglasi

Shaun Ellis iza sebe ima bogatu NFL karijeru. Izabran je kao 12. pik drafta 2000. godine i igrao je na poziciji defensive enda.

Gotovo kompletnu karijeru odradio je u New York Jetsima (2000-2010), a posljednju sezonu odradio je kao član New England Patriotsa.

Nekadašnji je student univerziteta Tennessee i dva puta je bio Pro Bowl igrač.

Iako je davno završio profesionalnu karijeru te sada živi mnogo opuštenije još uvijek očigledno ima prave bombe u rukama, što je Ellis i pokazao.

Tokom karijere je bio veoma žestok momak. Protivnici su strahovali od njega i nije im bilo svejedno kada on startuje na njih.

Očigledno je lako mogao i u borilačke sportove jer je u petoj deceniji života još uvijek odličan udarač.

Najnovije vijesti