Sherazad srećom nije na Australian Openu, inače bi bilo još vrelije
Foto: Instagram

Seksipilna francuska teniserka uživa na odmoru

Sherazad srećom nije na Australian Openu, inače bi bilo još vrelije

O. Lekić

Prije nekoliko dana je počeo prvi Grand Slam sezone, Australian Open, a sve teniserke i teniseri koji su uzeli učešće na ovom turniru muku muče sa velikim vrućinama.

Ovih dana u Melbourneu vladaju neizdržive vrućine, a "srećom" na Australian Openu nema Sherazad Reix, seksipilne francuske teniserke koja bi sigurno temperaturu na terenima podigla za koji stepen više.

Sherazad nikada nije nastupila na jednom Grand Slamu, ali je tenis njena najveća ljubav, naravno uz postavljanje provokativnih fotografija na Instagramu.

I sama Sherezad se nalazi u Australiji ovih dana, ali ona tamo ne boravi zbog tenisa, nego svoj boravak u ovoj zemlji koristi za sunčanje i odmaranje pored bazena.

Ova 28-godišnja francuskinja je trenutno 266. teniserka svijeta, a u svojoj dosadašnjoj karijeri na osvojila sedam ITF titula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi