Spavala s tri zvijezde Manchester Uniteda, pa se razočarala: Nisu u stanju platiti pizzu

Shona River u podcastu

Spavala s tri zvijezde Manchester Uniteda, pa se razočarala: Nisu u stanju platiti pizzu

E. Škorić

Mađarska zvijezda filmova za odrasle Shona River kritizirala je škrto ponašanje svojih nogometnih klijenata dok je gostovala u jednom podcastu.

Engleska Premier liga prepuna je afera i skandala i svako malo isplivaju neke nove "sočne" stvari vezane za nogometaše koji nastupaju u ovoj atraktivnoj i po mnogima najjačoj ligi na svijetu.

Ovaj put je Shona River, porno glumica mađarske nacionalnosti, otkrila da su je angažovala trojica nogometaša Manchester Uniteda, no naravno nije željela da otkriva njihova imena kako im ne bi ugrozila živote, uostalom obećava svojim klijentima potpunu diskreciju. Najviše joj je smetala škrtost napuhanih zvijezda.

"Očekuju da budete s njima samo jer su poznati, ali zapravo ne žele izaći s vama. Služite im kao druga žena u sjeni. I samo zato što imaju puno novca ne znači da žele da budu velikodušni", rekla je Shona.

Glumica je ispričala anegdotu koja dobro ilustrira njeno mišljenje u tom pogledu. Rekla je da je jedan od igrača Crvenih vragova od ukupnog iznosa koji su joj trebali platiti, uzeo 200 eura kako bi platio pizzu koju je naručio da zajedno jedu u apartmanu.

"Čudno mi je, pitala sam ga zašto tu pizzu ne plati posebno, a on je rekao da nema više novca", dodala je.

Oglasi

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE