Sin Davida Beckhama će se oženiti na plaži u Crnoj Gori

Brooklyn ženi glumicu

Sin Davida Beckhama će se oženiti na plaži u Crnoj Gori

E. Škorić

Nakon petomjesečne veze Brooklyn Beckham, sin legendarnog engleskog nogometaša Davida i Victorije, odlučio je da oženi glumicu Nicolu Peltz.

Beckhamovo prvorođenče nedavno je dobilo blagoslov od oca i majke, pa je odlučio da se "uzme" s četiri godine starijom glumicom s kojom je proveo tek nekoliko mjeseci, ali su oboje uvidjeli da su stvoreni jedno za drugo.

Prema pisanju srpskih medija, ceremonija vjenčanja planirana je za maj sljedeće godine, a prema njihovim željama bit će intimna i zatvorena za javnost i to u Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Mladenci će se vjenčati na plaži.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/[/instagram]

Usput, David i Victoria Beckham bili su na ljetnom odmoru u Svetom Stefanu 2018. godine, gdje su potrošili ogromnu količinu novca.

Samo za noćenje plaćali su tada 7.000 eura u luksuznom apartmanu u kojem su odsijedali i neke druge poznate ličnosti, među kojima i Novak Đoković.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-aYg3ulzkl/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_IaQKLFDXf/[/instagram]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti