Sin Dwyanea Wadea o bratovoj odluci da postane žena: Kod mene ljubav ne blijedi...

Zaire se oglasio

Sin Dwyanea Wadea o bratovoj odluci da postane žena: Kod mene ljubav ne blijedi...

M. Šljivak

Legendarni košarkaš Dwyane Wade otkrio je u utorak kako je njegov 12-godišnji sin Zion odlučio da živi kao žena.

Zion je zatražio da ga u budućnosti oslovljavaju sa ona i nosit će ime Zaya, što je porodica Wade u potpunosti prihvatila.

Nakon svega oglasio se i najstariji sin NBA legende Zaire Wade koji je pružio potpuni podršku Zayi.

"Počastvovan sam što već 12 godina uz sebe imam Zayu kao najboljeg prijatelja. Sve smo radili skupa, tukli se, igrali se, smijali se i plakali. Jednu stvar međutim nikad nismo napravili - ostavili jedno drugo u sjeni. Rekao sam ti da ću posvetiti život tome da stojiš uspravno i da budeš sretna. Ne zanima me šta drugi misle, ti si moj najbolji prijatelj i volim te. Ako ti to išta znači, znaj da kod mene ljubav neće izblijediti", rekao je Zaire.

Zaya ima zaista ogromnu podršku porodice. Zaire je skupa s majkom Gabrielle učestvovao i na paradi ponosa u Miamiju, gdje su bili podrška Zayi.

Top Komentari

burazengija
Shvatas koliko su ovi Amerikanci retardirana nacija bolan,njemu dijete od 12 godina izrazava zelju da ne bude vise musko nego zensko...Pa gdje ovaj svijet ide u pm,nasa djeca ovo sve gledaju i upijaju.Najbolje godine zivota su bile bez interneta i ogranicenog sadrzaja..Boze sacuvaj bas me strah u sta ce moja djeca izaci u 2030 ://
4 0
Samo_Realan
Debiliano Wade
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi