Sin Miralema Pjanića zapjevao himnu Juventusa
Foto: EPA

Mali Edin zna riječi himne "Storia di un grande amore"

Sin Miralema Pjanića zapjevao himnu Juventusa

M. Šljivak

Sin Miralema Pjanića, trogodišnji Edin, zapjevao je himnu Juventusa.

Iako je tek prije nekoliko mjeseci postao stanovnik Torina, mali Edin je već zapamtio riječi poznate himne "Storia di un grande amore", zahvaljujući tome što često dolazi na utakmice Juventusa.

Dolaskom vrhunske tehnologije, teško je bilo šta sakriti i svaki potez, posebno poznatih osoba završi na društvenim mrežama.

Tako se i mlađi Pjanić pojavio na videu, gdje izvodi dio himne Juventusa, a ovo je u potpunosti oduševilo navijače Stare dame.

Oni ovaj video dijele po društvenim mrežama uz interesantne komentare podrške za Edina.

Iako je Edin Pjanić još uvijek mali da bi se zvao navijačem nekog tima, za sada se "pika" da je fan Bianconera, a i vrijeme često provodi s igračima Juventusa i Miralem ga konstantno dovodi na treninge i utakmice torinskog tima.

Ovako je izgledala himna Juventusa u izvođenju Edina Pjanića:



Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi