Tek je počela, ali jasno je da je ovo bh. reprezentativcu godina koju nikada neće zaboraviti

Saničanin se oženio

Tek je počela, ali jasno je da je ovo bh. reprezentativcu godina koju nikada neće zaboraviti

Edmir Škorić

Reprezentativac BiH Siniša Saničanin je 2021. godinu otvorio na najbolji mogući način, budući da se oženio.

Saničanin, koji je pred transferom iz Vojvodine u neki od velikih klubova, navodno se spominje Bešiktaš, stao je na 'ludi kamen', a njegova izabranica je dugogodišnja djevojka Teodora.

Rano je da se donose neki zaključci, godina je tek počela, ali Saničanin bi mogao dugo, dugo da pamti istu. Dobre partije od ranije, kako u Vojvodini, tako i u A reprezentaciji BiH, otvaraju mu put za transfer koji bi mogao da mu promijeni život, ali Teodorino 'da' svakako ga je već okovalo u zvijezde.

Nedugo prije kraja 2020. godine i njegovi reprezentativni saigrači Rade Krunić i Toni Šunjić također su se zakleli na vječnu ljubav.

Top Komentari

user1602245913
Vala, ima da je pamti do kraja života.
3 0
Hare
Siniša je najpozitivnija stvar sto se desila reprezentaciji u ovoj godini
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi