Stevanović saopštio sjajne vijesti, pa se našalio: "2.000 lajkova i pravimo i treće"

On i supruga očekuju prinovu

Stevanović saopštio sjajne vijesti, pa se našalio: "2.000 lajkova i pravimo i treće"

E. Čaušević

Bivši fudbaler Željezničara, Siniša Stevanović, objavio je danas da on i supruga Adna čekaju drugo dijete.

Siniša je ljetos napustio Željezničar, te je trenutno član Mornara iz Bara, ali često dolazi u Sarajevo odakle je njegova supruga Adna.

Ovaj iskusni 32-godišnji fudbaler i njegova supruga imaju sina, ali je Stevanović putem Instagrama oduševio sve porukom jer je potvrdio da čekaju novu prinovu, a to je uradio na sjajan način.

"Ne treba nas na more puštati, ko hoće neka čestita", poručio je Stevanović uz nekoliko sjajnih fotografija sa svojom porodicom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWDI8tThJMU/[/instagram]

Također, Stevanović je nasmijao sve svoje pratitelje na Instagramu kada je u komentarima napisao: "2.000 lajkova i pravimo treće".

Opis nije dostupan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi