Sjećate li se Tomasa Repke? Ovo što radi u posljednje vrijeme nije normalno...
Repka je i tokom igračke karijere bio poznat kao prgav fudbaler. S tom praksom je nastavio i u privatnom životu.

Postao je pravi razbojnik i prevarant

Sjećate li se Tomasa Repke? Ovo što radi u posljednje vrijeme nije normalno...

Slavni češki fudbaler Tomas Repkla postao je pravi razbojnik i prevarant otkad je završio igračku karijeru.

Igrajući između ostalog za Fiorentinu, West Ham i Spartu Prag, Repka je često na terenu pravdu uzimao u svoje ruke, pa mu je to očito prešlo u naviku i poslije karijere nastavio je sa istom praksom.

Tako je prošle godine dobio zatvorsku kaznu zbog navodnih seksualnih usluga koje je nudio u ime svoje bivše supruge i bivšeg Playboyevog modela Vlad'ke Erbove.

Ovo je radio da joj se osveti što mu ne dopušta da viđa šestogodišnjeg sina kojeg ima iz braka s njom. Repka i Erbova vjenčali su se 2013., a razveli tri godine kasnije.

Također, iste godine su mu izdane dvije kazne zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Tu nije kraj jer je prije dvije sedmice osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog prevare.

Sud u Pragu čuo je kako je Repka prodao luksuzni automobil ženi, unatoč tome što ga je iznajmio umjesto da ga posjeduje. Potpisao je ugovor koji obećava povrat novca ako vlasništvo ne bude preneseno, ali to nije učinjeno.

Najnovija informacija kaže kako je Repka ovih dana dobio zatvorsku kaznu od devet mjeseci zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Time je definitivno pokazao da je izgubio kontrolu nad vlastitim životom i da će hitno morati da se smiri, ako već nije kasno.

Inače, on i njegov advokat su najavili kako će uložiti žalbu na posljednje dvije presude, tako da će se čitav proces vjerovatno malo odužiti.

Repka je tokom karijere upisao i 46 nastupa za Češku Republiku te je upisao i jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi