Skandal u Italiji: Icardi preoteo suprugu Maxija Lopeza

Zanosna Wanda Nara

Skandal u Italiji: Icardi preoteo suprugu Maxija Lopeza

Fudbaler Catanije Maxi Lopez razveo se od supruge Wande Nare nakon što ga je prevarila sa prijateljem i zemljakom Maurom Icardijem koji trenutno nastupa za milanski Inter. 

Maxi Lopez i Wanda osam godina bili su u braku, a fudbaler Catanije nedavno je saznao za preljubu. Nara je izjavila da ju je Maxi bio u potpunosti zapostavio te da već tri mjeseca nisu imali seks.

Icardi je priznao vezu sa Narom, napisavši na društvenim mrežama da je mnogo voli. Lopez je svojevremeno pomogao Icardiju da iz Argentine preseli u Evropu.

Maxi je u to vrijeme bio član Barcelone i pomogao je Icardiju da također potpiše ugovor sa katalonskim divom. Kasnije su obojica završili u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.