Skandal u Rumuniji: Muž uhvatio suprugu u hotelu kako ga vara s bivšim igračem Stuttgarta

Video je dospio u javnost

Skandal u Rumuniji: Muž uhvatio suprugu u hotelu kako ga vara s bivšim igračem Stuttgarta

Endin Čaušević

Bivši rumunski reprezentativac Ciprian Marica iznenadio je sve kada je 2016. godine odlučio završiti svoju igačku karijeru iako je tada imao tek 30 godina.

Marica je sigurno dobro poznato ime ljubiteljima fudbala, a mnogi ga pamte po veoma dobrim igrama u Stuttgartu i Schalkeu. Pored tih klubova nastupao je još za Dinamo iz Bukurešta, Shakhtar, Getafe i Konyaspor, a karijeru je završio u dresu Steaue iz Bukurešta.

On je i dosta uspjeha igrao u dresu reprezentacije Rumunije, ali u posljednje vrijeme nije se baš mnogo pisalo o njemu. No, Marica se našao u centru pažnje i to seks skandala koji potresa Rumuniju.

Naime, ovih dana objavljen je video na kojem se vidi kako je suprug uhvatio svoju ženu u hotelu kako ga vara s Maricom. Rumunski fudbaler je pokušao da mu oduzme kameru i smiri ga, ali nije uspio.

Ovaj skandal desio se prošlog ljeta u Cluju, ali je video tek prije nekoliko dana objavljen u medijima. Tako se Marica našao na velikom udaru javnosti, te se vijest brzo proširila.

Marica je uspio da napusti hotel dok su se supružnici svađali i potvrđeno je da su se oni razveli nakon što je nepoznatog muškarca supruga prevarila s bivšim rumunskim igračem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi