Skandal uživo u režiji Davida Ginole

Emisija povodom meča Newcastle - Liverpool

Skandal uživo u režiji Davida Ginole

Nekadašnja fudbalska zvijezda David Ginola koji je dobar dio svoje karijere proveo igrajući u klubovima engleskog Premiershipa danas je gostovao na jednoj britanskoj TV stanicu povodom utakmice između Newcastlea  i Liverpoola. 

Bivšem francuskom fudbaleru koji je karijeru započeo u Toulonu, a okončao u Evertonu nisu se dopale pojedine opaske voditelja emisije u kojoj je i sam učestvovao, na šta je u par navrata vulgarno reagovao, prvo psovkom, a onda i neprimjerenom gestom rukom. 

Nakon svega što se desilu u studiju, a što su zabilježile i kamere, uslijedilo je izvinjenje televizije ali i samog Ginole gledaocima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.