Skinula se u čast reprezentativaca Čilea

Ona baš voli reprezentaciju svoje zemlje

Skinula se u čast reprezentativaca Čilea

Endin Čaušević

Jedna od najljepših manekenki iz Čilea Angie Alvarado jedna je od najvećih fanova reprezentacije Čilea.

Angie Alvarado je jedna od najatrativnijih manekenki u Čileu, a svoje slobodno vrijeme koristi da prati igre reprezentativaca svoje zemlje. Ona je vjerni fan Čilea, a odlučila je reprezentativce te zemlje nagraditi zbog dobrih partija u posljednje vrijeme.

Naime, Angie se odlučila naga slikati za nacionalni magazin, a svoje tijelo obojila je u boje Čilea. Ona je javno priznala da je ludo zaljubljena u napadača Arsenala i reprezentacije Čilea Alexisa Sancheza.

Angie je javno priznala svoju ljubav Sanchezu i dodala da nestrpljivo očekuje njegov odgovor. Alexis je baš pravi sretnik...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi