Iskoristio situaciju: Navijač tokom utakmice na pokvaren način uhvatio djevojku za grudi

Kamera ga snimila

Iskoristio situaciju: Navijač tokom utakmice na pokvaren način uhvatio djevojku za grudi

Midhat Šljivak

Škotska je u utakmici na kojoj je kiša izazvala popriličan haos i dugotrajan prekid uspjela pobijediti Gruziju s 2:0, a pažnju na ovom meču izazvao je jedan navijač domaće selekcije koji je uspio iskoristiti priliku i zagrljaj tokom izvođenja himne kako bi uhvatio za grudi djevojku koja je stajala pored njega.

O utakmici Škotske i Gruzije na Hampden Parku dugo će se pričati. Kiša koja je padala u Glasgowu zaustavila je meč na samom početku, pa je prekid trajao više od dva sata dok se nisu stekli uslov za nastavak utakmice.

Pažnju pred sam start ovog meča privukao je jedan navijač reprezentacije Škotske. Tokom izvođenja himne on je djevojku koja je stajala pored njega uhvatio za grudi.

Učinio je to na veoma pokvaren način. Ruka mu je bila preko ramena, pa je iskoristio šansu koja mu se pružila i hladnokrvno je uhvatio djevojku.

Nije se ni ona previše bunila. Sve je ispratila s osmijehom i očigledno je da se radi o ljubavnom paru koji je došao na utakmicu jer bi vjerovatno bilo drugačijih reakcija da nije tako.

Oglasi

Kamera je u ovom slučaju uhvatila poprilično zanimljiv trenutak na tribinama, gdje se sve češće mogu vidjeti ovakve scene.

Navijači Škotske su nakon svega otišli sretni i zadovoljni. Njihova selekcija je slavila s 2:0, a pogotke su postigli Callum McGregor i Scott McTomminay.

Ova selekcija je na dobrom putu da se plasira na Evropsko prvenstvo. Trenutno je prva u grupi A s maksimalnih 12 bodova iz četiri utakmice.

Prekinut meč kvalifikacija za EP, ali cijeli svijet priča o pjesmi koju je DJ pustio nakon prekida

Kvalifikacijski meč između Škotske i Gruzije prekinut je zbog natopljenog terena Hampden Parka u Glasgowu. Sudija Istvan Vad je prekinuo meč, a DJ na stadionu je napravio pravi show pjesmom.

Oglasi

Kiša koja pada u Glasgowu potopila je stadion Hampden Park. Zbog toga je meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Škotske i Gruzije morao biti prekinut.

Doslovno se na čuvenom stadionu igrao vaterpolo. Lopta se jedva kretala, ali je Škotska uspjela zabiti pogodak preko Calluma McGregora u šestoj minuti meča.

Pravi show napravio je DJ na stadionu nakon prekida. Hampden Parkom odjekuje pjesma: "Why does it always rain on me?"

Ovu pjesmu publika je dočekala s oduševljenjem i zapjevali su je zajedno. I njima je očigledno ponekad dosta kiše, ali nikako se nije očekivalo da će ona prekinuti večerašnji susret.

Oglasi