Škrinjar može da zaboravi jedan klub zbog svoje zgodne djevojke

Škrinjar može da zaboravi jedan klub zbog svoje zgodne djevojke

E. Škorić

Ako na svijetu postoji tim u koji Milan Skrinjar neće otići kada napusti Inter, onda je to Juventus.

Štoper Intera Milan Škrinjar danas je jedan od najboljih defanzivaca u Seriji A, pa i u kompletnoj Evropi, a ranije se povezivao s velikim klubovima kao što je Manchester United.

On je u Inter došao na ljeto 2017. godine iz Sampdorije i već je sakupio 63 nastupa u Seriji A, a navijači intera ga zaista obožavaju.

Njegova djevojka Barbara Hrončekova je odgovarala na pitanja fanova na Instagramu, a u jednom trenutku joj je neko postavio pitanje da li bi njen dečko otišao u Juventus.

"Mrzimo Juventus", odgovorila je zgodna djevojka slovačkog fudbalera i vjerovanto na taj način upropastila Škrinjaru mogućnost da ode u redove prvaka Italije.

Top Komentari

mer12
ona ako je lijepa, sta je dragi novinaru ruzno onda
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi