Skromni Todorović oduševio Austrijance: Nisu svi ludi za automobilima...

Ovog ljeta stigao u Salzburg

Skromni Todorović oduševio Austrijance: Nisu svi ludi za automobilima...

O. Lekić

Igrači Red Bull Salzburga obično voze skupocjene automobile, no kada neki od njih za gradski saobraćaj izabere bicikl, onda je to materijal za prepričavanje.

Red Bull Salzburg je najorganizovaniji klub u Austriji i njegovi igrači mogu sebi da priušte luksuzne automobile. Tu pogodnost manje-više koriste svi, no čini se kako za skupim četverotočkašima i ne juri baš previše naš Darko Todorović koji je u ovaj klub stigao iz Slobode.

Reprezentativac BiH se odlučio na zdraviji život života, pa je za upoznavanje Salzburga iskoristio bicikl, što je podijelio na svom Instagram profilu.

Todorović je, podsjetimo, nedavno imao priliku debitovati u dresu austrijskog šampiona. Tačnije, u OFB Kupu protiv niželigaša ASKÖ Oedta.

Top Komentari

AfrikaPaprika
Bravo!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi