Skup majstora: Poznato 10 najboljih na PES 2017

"Procurile" ocjene igrača

Skup majstora: Poznato 10 najboljih na PES 2017

Endin Čaušević

Prije nekoliko sedmica počela je nova sezona u najboljim ligama u Evropi.

Septembar je poznat kao mjesec koji navijači nestrpljivo očekuju kao početak nove sezone najdražih klubova. Ipak, ovo je mjesec kada ljubitelji igrica željno očekuju izdanje novog PES-a i FIFA-e.

Prije nekoliko dana EA Sports je objavio ocjene igrača na FIFA 17, a sada je to uradio i PES 17. PES je danas objavio listu od deset igrača s najboljim ocjenama na novoj igrici.

Na prvom mjestu je Lionel Messi koji ima ocjenu 94, dok je iza njega Cristiano Ronaldo sa 93. Na trećoj poziciji je Suarez (92), a u top 10 još su Zlatan Ibrahimović (90), Sergio Aguero (90), Gareth Bale (90), Neymar (90), Gonzalo Higuain (89), Arjen Robben (88) i Thomas Muller (88).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti