Slagao djevojci da ide na odmor, pa se oženio drugom

Zvijezda Newcastlea napravila haos

Slagao djevojci da ide na odmor, pa se oženio drugom

Djevojku fudbalera Newcastlea Papissa Cissea nije moglo snaći gore iznenađenje od onog kojeg je doživjela kada je na društvenim mrežama ugledala fotografije sa njegovog vjenčanja u Parizu.

Naime, senegalski fudbaler je svojoj djevojci Rachelle Graham rekao da ide na jednomjesečni odmor, da bi tri dana kasnije do nje stigla vijest da se tamo zapravo oženo svojom sunarodnjakinjom po imenu Diallo Awa.

"Povrijeđena sam i istovremeno šokirana što sam za sve to saznala na takav način. Ne mogu da vjerujem šta mi je priredio nakon toliko vremena provedenog skupa. Voljela bih da je makar imao pristojnosti reći mi sve u lice", rekla je Rachelle, bivša missica Newcastlea.

Inače, nova supruga Papissa Cissea se bavi odbojkom i igra u jednom klubu iz Pariza, gdje se zvijezda Newcastlea i zaputila nakon završetka sezone u Engleskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.