Slatke muke: Seksipilna Charlotte dolazi u posjetu Ronaldu

Kćerka Claudia Caniggije

Slatke muke: Seksipilna Charlotte dolazi u posjetu Ronaldu

Ljubavni status portugalskog fudbalera Cristiana Ronalda uskoro bi mogao biti promijenjen. 

Kćerka popularnog Claudia Caniggije svojim izgledom naprosto nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ali njeno srce zarobio je Ronaldo kojeg će uskoro posjetiti u Madridu.

"Obožavam Ronalda. Ne zanima me uopšte fudbal, samo on i uskoro dolazim na jednu njegovu utakmicu", kazala je mlada Charlotte Cannigia.

Charlotte ne slovi za pristojnu curu, obzirom da je već od ranije poznata po brojnim ispadima. Učestvovala je na italijanskom reality showu pod nazivom "Ostrvo poznatih", a svoje učešće uzela je i u grupnjaku sa jednim glumcem i bivšom vjerenicom Marija Balotellija.

Šta drugo da se očekuje od djetata čovjeka koji je u mladosti izjavio: "Ako je kokain droga, ja sam onda narkoman."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.