Slavio odlazak na SP, a u tunelu stadiona mu spašavali kćer

Pomiješane emocije za selektora Maroka

Slavio odlazak na SP, a u tunelu stadiona mu spašavali kćer

E. Škorić

Herve Renard francuski je stručnjak koji je nedavno Maroko odveo na Svjetsko prvenstvo.

Maroko je u subotu s 2:0 slavio u Abidjanu protiv Obale Slonovače i na taj je način gostujuća selekcija ovjerila prvo mjesto u grupi C, te se plasirala na Mundijal.

Krenulo je veliko slavlje u Maroku, a na stadionu u Abidjanu velike nevolje po selektora marokanske reprezentacije Hervea Renarda. Ni slutio nije da, dok slavi veliki uspjeh, njegovu kćerku tuku u tunelu stadiona.

Njegovu kćer Canadie napalo je osiguranje na stadionu prema jednoj verziji, dok je prema drugoj verziji ona stradala od strane domaćina koji su očigldno bili bijesni jer je Obala Slonovače ostala bez SP-a.

Nakon što je pretučena, ona je odvezena kroz tunel sa stadiona, a njen otac je kasnije kazao da mu nije jasno kako neko može da se ponaša tako prema jednoj djevojci.

"Bilo je šokantno za vidjeti, vozilo hitne pomoći ju je odvezlo u bolnicu", komentarisao je jedan očevidac.

Što je najtužnije od svega, njen otac koji danas vodi Maroko, vodio je u prošlosti upravo reprezentaciju Obale Slonovače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi