Slijep je, ali je ljubav prema klubu neizmjerna

Nevjerovatno

Slijep je, ali je ljubav prema klubu neizmjerna

M. Šljivak

Engleski Daily Mail je objavio priču o slijepom navijaču Newcastle Uniteda, koji je ugradio specijalno stakleno oko na kojem je znak kluba.

Andrew Canavan (35), vatreni je navijač Newcastlea, a prije 20 godina ljekari su morali da mu uklone desno oko zbog krvarenja. 

On je iskoristio ovu činjenicu, te je ugradio specijalno stakleno oko na kojem je postavljen znak kluba sa St. James Parka.

"Oduvijek sam navijač Newcastlea. Tamo odakle dolazim, ne birate klub za koji navijate, već vam je to urođeno. Moj otac je navijao za Newcastle, djed također. Ovo je moja posveta klubu", rekao je Canavan.

Ljubav prema klubu je čudo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.