Smetaju im moje gaćice? Iste su veličine kao i kod ostalih atletičarki

Švedska atletičarka odgovorila na kritike

Smetaju im moje gaćice? Iste su veličine kao i kod ostalih atletičarki

O. Lekić

Seksipilna švedska atletičarka Khaddia Sagnia u posljednje vrijeme "puni" naslovnice svjetskih medija, no ne radi dobrih rezultata nego radi fanstastičnog izgleda.

Mladu 24-godišnju atletičarku smatraju za jednom od najzgodnijih sportašica, a pažnju medija privukla je na Evropskom prvenstvu u Berlinu gdje je u disciplini skok u dalj zauzela 7. mjesto.

Sagniji su zamjerili da je nastupala u premalenim gaćicama ali seksipilna atletičarka brzo je odgovorila na kritike.

"Moje gaćice su iste veličine kao i kod drugih atletičarki ali dignu se kada skačem. Razumijem kada se razgovara o tome, no mnogo više bih voljela da se priča o mojim rezultatima", izjavila je Sagnia kojoj zamjeraju i objavljivanje malo slobodnijih fotografija na društvenim mrežama. Međutim, ova atletičarka i za takvu vrstu kritika ima odgovor.

"Volim li pokazaivati svoje tijelo? Naravno, vježbam svaki dan kako bih dobro izgledala. Ako ste kupili Ferrari, nećete ga držati u garaži. Moje tijelo je moj Ferrari", istakla je švedska atletičarka.

Top Komentari

AMKO
Hahaaahaa meni bogami nesmetaju cokolino haaa
5 1
Chupy
Ko' će da pere moje gaće mače...?! :)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi