Na tribine dolaze osobe s jezivim izrazima lica, a razlog je nevjerovatan
Foto - Screenshot

Postigli su veliki uspjeh

Na tribine dolaze osobe s jezivim izrazima lica, a razlog je nevjerovatan

Midhat Šljivak
Teme:

Nevjerovatne scene dešavale su se nedavno na tribinama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na nekoliko utakmica američke bejzbol lige (MLB) pojavile su se osobe sa zaista jezivim izgledom lica, a kamere su upravo fokusirali baš njih.

Ove osobe bi mirno stajale na tribinama. Na licu im je zaista jeziv osmijeh i to je privlačilo zaista ogromnu pažnju.

Iza svega na kraju stoji zaista bizaran razlog. Na tribinama su plaćeni glumci koji na ovaj način promovišu novi horor film koji nosi naziv 'Smile' - odnosno Osmijeh.

U ovom horor filmu ovakvi osmijesi predviđaju loše stvari koje će se dogoditi, a ovakav način promocije bio je više nego uspješan.

Oglasi

Cijeli svijet je pričao o ovim scenama s tribina. Odmah je pokazan veliki interes za sve što se dešava i na društvenim mrežama se itekako priča o ovome.

Horor 'Smile' kojeg je režirao Parker Finn pojavio se u kinima krajem septembra i ovakva kampanja na stadionima donijela je dosta dobrog.

Tako je ovaj film zaradio već 22 miliona dolara u prvoj sedmici prikazivanja i postao je najgledaniji film u američkim kinima.

Bez dileme je u svemu pomogla i ova neobična marketinška kampanja. Iako sve djeluje poprilično strašno, Parker Finn je uspio privući ogromnu pažnju na svoj film.

U ovom filmu žena nakon nesreće svjedoči čudnim događajima i njen život se mijenja iz temelja, kao i život doktorke koja joj pokušava pomoći.

Oglasi