s.Oliver FOR HER & FOR HIM

Izvanredni trenutci traže izvanredne mirise

s.Oliver FOR HER & FOR HIM

Sponzorski tekst

Mirisi s.Oliver FOR HER & FOR HIM su oda svakodnevnoj eleganciji, čarobnim trenutcima i radosnim iskustvima. Višestrane kompozicije uhvatile su trenutak blistavosti, bezbrižnog joie de vivre koji stvaraju prelijepe uspomene. Twin koncept za elegantne osobe koji životu pristupaju s optimizmom i znaju cijeniti posebne stvari.

Inspirirajuća kompozicija

s.Oliver FOR HER miris za ženu posjeduje zadivljujuće elegantnu cvjetnu kompoziciju koja odiše ženstvenom senzualnošću središnjih nota turske ruže, nježnog božura i magnolije. Top note grade osvježavajući tonovi ružičastog papra, živahnog bergamota i egzotičnog ličea. Obavijen raskošnim notama irisa, mošusa i ambre, ženstveni karakter kompozicije dolazi do svog baršunastog završetka.

s.Oliver FOR HIM otvaraju dinamične note crnog čaja, svježe jabuke i pikantna aroma crvenog papra. Središnje note pružaju elegantnu muški izjavu koju potpisuje ružmarin, geranije i zeleni listovi ljubičice.  Ovaj izuzetan miris kulminira u ekskluzivnim baznim notama tonke, mahovine i mošusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi