Solo Hope s lisicama pred sudom, sestrić imao pištolj!

Nakon hapšenja

Solo Hope s lisicama pred sudom, sestrić imao pištolj!

Prije nekoliko dana lijepa golmanica fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američki Država Solo Hope, završila je u pritvoru nakon što je u alkoholiziranom stanju napadala svog sestrića i njegovu majku.

Nakon ovog incidenta Solo Hop morala se pojaviti pres sudom u Kirklandu, pred koji je stigla sa lisicama. Ruke koje su inače zadužene za odbranu i hvatanje lopti, bile su svezane.

Američki portal TMZ piše kako je Hope u alkoholiziranom stanju maltretirala svog sestrića kazavši mu da je predebeo i lud, a nakon ureda 17-godišnji dječak odlučio je nazvati svoju majku kako bi se požalio na tetkino ponašanje.

Zbog tog čina Solo ga je nazvala "p**kicom", nakon čega ga je zgrabila za kosu, nakon čega je uslijedila, fudbalskim žargonom rečeno, kontra mladića.

"Otišao sam po stari pištolj, koji više ne funkcioniše, te sam ga uperio u nju. Ipak, ona nije prestajala. Oko mene je kružila kao ajkula", rekao je mladić, čiju je majku, a svoju sestru, po dolasku na lice mjesta takođe napadala Solo Hope.

Za sada nema presude, ali je odlukom suda američkoj golmanici zabranjen prilazak svojoj sestri i njenom sinu, te joj je zabranjeno konzumiranje alkohola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.