Nogometašici Soniji su dali nadimak "Kim Kardashian" - ona voli ćevape, Split i obične tipove

Popularna nogometašica

Nogometašici Soniji su dali nadimak "Kim Kardashian" - ona voli ćevape, Split i obične tipove

E. Škorić

Atraktivna djevojka po imenu Sonia Maria O'Neill Caroli je u aprilu 2022. godine potpisala za NK Split, te je privukla puno pozornosti zbog svog izgleda. Ova 27-godišnjakinja je rođena u Kanadi, ali je porijeklom iz Venezeuele, za koju i nastupa.

Sonia je igrala za dva švedska kluba, zatim u Italiji, Francuskoj i Škotskoj. U Splitu je bila u dva navrata. Kratko je bila članica ŽNK Splita 2019. godine, kada su ove nogometašice po prvi put igrale u Ligi prvaka, a kasnije se vratila u Hrvatsku.

"U Splitu mi se sve svidjelo još kada sam prvi put tu igrala, grad, vrijeme...", ispričala je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju te je dodala:

"Željela sam ove sezone opet igrati s prijateljicom iz djetinjstva Stephanie Bukovec, da se pokušamo sa Splitom plasirati u LP. Znamo se iz Toronta od 12. godine, otkad smo zajedno igrale s dječacima", objasnila je.

Iako je igrala u različitim zemljama, interesantno da su joj ćevapi najdraže jelo. Njen nadimak je "Kim Kardashian južnoameričkog nogometa".

Oglasi

U razgovoru za hrvatske novine je svojevremeno kazala da u Venezueli vole djevojke sa "malo mesa", dok su u Hrvatskoj ipak popularnije mršavije djevojke.

"Ideal ljepote u Splitu je mršava djevojka. U Venezueli više cijene kad imaju malo mesa. I u Venezueli se djevojke znaju podvrgnuti estetskim zahvatima, ali su prirodnije lijepe. Splićanke su predivne, ali su ipak ljepše cure iz Venezuele. No ja sam tu subjektivna", kazala je.

Kakve muškarce voli? "Sviđaju mi se muškarci koji vole fitness, sport, duhoviti, zabavni, koji se znaju ponašati. Obični tipovi, rekla bih", dodala je.

Oglasi

Sonijin posljednji angažman je u Njemačkoj gdje je potpisala ugovor s Turbine Potsdam, no ona je ostala zaljubljena u Split i nije isključeno da se opet vrati u ovaj predivni grad na moru.

Top Komentari

user1681749718
Sise samo što nisu ispale a došla na benzinsku da napuni električno auto gorivom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi