Soudani u zadnjim sekundama zabio i nesretnom kladioničaru uništio san da postane milioner!

U posljednji čas se sve srušilo

Soudani u zadnjim sekundama zabio i nesretnom kladioničaru uništio san da postane milioner!

E. Škorić

Teško je i zamisliti kako se osjeća jedan nesretni kladioničar iz Velike Britanije nakon što je u zadnjim sekundama izgubio milion funti.

Jučer je sve bilo u znaku sporta, ali kako objasniti tugu kladioničara koji je čekao Wigan za milion funti!

On je u Sky Sportovoj igri Super 6 bio na pragu bogatstva, ali je hladno ostao bez miliona na tragičan način.

Nakon što je prethodno pogodio sve parove koje je prognozirao, čekao je Wigan, vjerovatno je pio tablete da se smiri, a onda u 91. minuti kod rezultata 2:1 penal za - goste.

Grabban je promašio s 11 metara, činilo se kao da ima Boga, a onda je natrčao bivši napadač Dinama Soudani i zabio za 2:2, a to je ujedno značilo da gore spomenuti kladioničar ostaje bez milion funti!

Ako ga ikad budu pitali koji mu je najgori dan u životu i koji klub najviše mrzi, mislimo da imamo odgovor na oba pitanja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije