Spahić uživao u okršaju Federera i Davidenka

Kapiten voli tenis

Spahić uživao u okršaju Federera i Davidenka

A. Beganović

U četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju Roger Federer je jučer bez većih problema savladao Nikolaja Davidenka (6:2, 6:2), a ovom meču prisustvovao je i kapiten našeg fudbalskog nacionalnog tima i novi igrač Anžija, Emir Spahić.

Fudbaleri Anžija nalaze se na pripremama u Dubaiju, a Spahić je slobodno vrijeme iskoristio kako bi pogledao duel Federera i Davidenka.

"Bilo je lijepo prisustvovati ovom meču. Nažalost, Nikolaj nije bio pravi. Mislim na svom nivou jer svi znamo da Nikolaj može igrati mnogo bolje", izjavio je Spahić nakon meča.

"Uživo gledati tenis za mene nije ništa novo. Već sam prisustvovao mečevima u Barceloni, Montpellieru i Parizu. Volim tenis", dodao je kapiten našeg nacionalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.