Spahović osumnjičen da je učestvovao u pucnjavi

MMA borac u bijegu

Spahović osumnjičen da je učestvovao u pucnjavi

Endin Čaušević

Bosanskohercegovački MMA borac, Tomislav Spahović, osumnjičen je da je učestvovao u pucnjavi koja se prije nekoliko dana desila u Sarajevu.

Prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Buča potok ranjen je Amil Gec, koji je dan kasnije preminuo na Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu.

Naime, policija traga za bh. MMA borcem Tomislavom Spahovićem koji je osumnjičen da je učestvovao u pucnjavi. Također, policija ima informacije da je u ovoj pucnjavi učestvovala još jedna osoba. Prema posljednjim informacijama MUP-a KS Spahović se i dalje nalazi u bijegu.

Kako piše Dnevni avaz, Tužilaštvo Kantona Sarajevo, nakon smrti Geca, ovaj slučaj je prekvalifikovalo u ubistvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi