Španci "provalili" lažne agente, United ih dokrajčio

Posrednici varalice

Španci "provalili" lažne agente, United ih dokrajčio

Manchester United u finišu prijelaznog roka nije uspio dovršiti posao oko prelaska Andera Herrere u redove kluba sa Old Trafforda.  

Priča oko tog transfera svakako je bila najbizarnija. Nije poznato koliko su ozbiljne bile namjere Manchester Uniteda da u večernjim satima ponedjeljka izvrši uplatu 36 miliona eura i tako aktivira otkupnu klauzulu iz Herrerinog ugovora, ali ono što se prije toga događalo bilo je upravo nevjerojatno.

Tri gospodina sa slike stigli su u Fudbalski savez Španije  i predstavili se kao posrednici u transferu Javija Martineza u Bayern, kazavši kako imaju punomoć Manchester Uniteda da realiziraju transfer Herrere.

U FS Španije nisu pali na njihovu priču već su ih pitali da pokažu punomoć ili bankovne garancije, rekli su kako će srediti dokumentaciju. Svaku nadu u to da bi mogli okrenuti poneki euro vrlo brzo su im ubili špaski novinari, ali i Manchester United, koji je demantirao da je poslao ikoga u Madrid glede transfera Herrere.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti