Sport Life poslovnice zvanično dio Sport Vision prodajnog lanca

Od 30. jula

Sport Life poslovnice zvanično dio Sport Vision prodajnog lanca

Sponzorski tekst

Fenomenalno vijest za sve potošače na teritoriji Bosne i Hercegovine koja će posebno obradovati kupce u Sarajevu. 

Najveći prodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme na Balkanu – Sport Vision, koji posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine još od 1996. godine povećava broj svojih prodajnih objekata za još 4 poslovnice na teritoriji Sarajeva.

Dobro poznati lanac prodavnica Sport Life od 30.07.2018. godine i zvanično postaje dio Sport Vision kompanije.

Široka lepeza proizvoda za zadovoljenje sportskih i rekreativnih potreba najpoznatijih sportskih brendova kao što su Nike, adidas, Under Armour, Reebok, New Balance, Champion, Ellesse i mnogo drugi će biti dostupna kupcima u novim Sport Vision poslovnicama koje se nalaze na dobro poznatim šoping lokacijama u Sarajevu.

Sport Vision poslovnice se nalaze na adresi nekadašnjih Sport Life radnji i to: u SCC-u (drugi sprat), BBI-u (četvrti sprat), na Ferhadiji i na Ilidži. Pored navedne 4 Sport Vision multibrend radnje u Sarajevu možete pronaći i Sport Vision outlet radnju i to na adresi Put života bb.

Od sada potrošači iz Sarajeva i okoline će moći da nabave sportsku i lifestyle obuću, odjeću, aksesoare kao i opremu iz najnovijih svjetskih kolekcija, a moderan enterijer i još bolja ponuda i usluga učiniće da i vi postanete jedan od mnogobrojnih stalnih Sport Vision kupaca.

Dio Sport Vision ponude pogledajte i u online shopu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi