Sprema li se novi skandal oko dodjele FIFA nagrada?

Oglasio se i Arda Turan

Sprema li se novi skandal oko dodjele FIFA nagrada?

Čini se da ni ove godine izbor za Zlatnu loptu u organizaciji FIFA neće proći bez skandala.

Sve je počelo od selektora Tajlanda Kiatisuka Senamaunga koji tvrdi da je pet bodova dao Messiju, Tri Ronaldu a jedan Lahmu. Prema izvještaju iz FIFA, tajlandski selektor je pet bodova dao Ronaldu a tri Messiju.

Njemu se brzo pridružio i kapiten te reprezentacije koji kaže da je nakon Cristiana Ronalda glasao za Neuera, a ne za Robbena kako je objavila FIFA.

Posljednji slučaj ukazivanja na neregularnost dolazi iz Madrida. Sjajni fudbaler Atletica Arda Turan putem svog Twittera naglasio je da je svoj glas za trenera godine dao Diegu Simeoneu, a ne Mourinho kako je navedeno iz krovne kuće svjetskog fudbala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti