Sramežljiva Georgina: Bilo mi je neugodno pred Cristianom

Na kraju se ipak smirila

Sramežljiva Georgina: Bilo mi je neugodno pred Cristianom

M. Šljivak

Georgina Rodriguez svjetsku slavu je stekla zbog činjenice da je životna saputnica Cristiana Ronalda.

Atraktivna Španjolka sada već privlači ogromnu pažnju, a u posljednje vrijeme muškarci širom svijeta uzdišu za njenim fotografijama na Instagramu.

Georgina se često snima tokom vježbanja u kući. Dobila je savjete i od Cristiana, a otkrila je kako joj je bilo veoma neugodno vježbati s jednim od najboljih sportista svijeta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_UmoboIkxf/[/instagram]

"Na početku mi je bilo veoma neugodno. Zamislite da vježbate u istom prostoru kao Cristiano. Ranije sam vježbala dok je on bio na treningu i sada smo mogli provesti više vremena zajedno", rekla je ona i nastavila je:

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_XI9aeIeb2/[/instagram]

"Nakon početne negodnosti sada uživam vježabti s njim. Postao mi je najveća motivacija i inspoiracija. Nevjerovatan je atleta i nevjerovatno je kako je fokusiran. Nema sumnje da je posvećeniji i bolji od mene, ali to se ne treba porediti, ipak je on profesionalac. Imam najboljeg učitelja kući i kada je fitness u pitanju pobijedi me ogromnom razlikom", istakla je Geo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_erYT8ISYE/[/instagram]

Ipak, navikla se jako brzo na sve, a snimci njenih vježbi su obišli svijet.

Promo

Top Komentari

Penderinos
Nema ti druge, tako ti je s Ronijem, ili treniraju ili ćeš dobit nogu u guzu, ne voli Roni trbave i guzater i sisate trebe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi