Sramno i jadno: Bejzbolaš brutalno pretukao svoju djevojku

Snimak dospio u javnost

Sramno i jadno: Bejzbolaš brutalno pretukao svoju djevojku

Ne baš pretjerano poznati bejzbolaš Danry Vasquez (24) našao se u središtu skandala u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vasquez, koji je u prošlosti s Detroit Tigersima potpisao ugovor vrijedan 1,2 miliona dolara, snimljen je kako u stubištu šamara, udara i vuče za kosu svoju djevojku, a šokantan videozapis se ovih dana širi društvenim mrežama.

Iako je sad dospio u javnost, videozapis je nastao još u augustu 2016. godine, a tada igrač Lancaster Barnstormersa je dva dana kasnije uhapšen. Na suđenju je priznao krivicu te mu je određena novčana kazna i obaveza pohađanja časova za kontrolu bijesa.

"Da, vidjeli smo video. Svaki put kad muškarac povrijedi ženu ili obrnuto, to je užasno. Nadam se da će se to prestati događati. Nadam se da Vazquez neće više nikog povrijediti", rekao je tužitelj Mark Gonzalez koji je vodio cijeli slučaj.

Problematičnom bejzbolašu je, s druge strane, djevojka oprostila nasilje nad njom. Potvrdile su to i njihove zajedničke fotografije nastale nekoliko mjeseci nakon incidenta.

Top Komentari

muhamedhulk
Hahahahaha a budala.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti